logo_kulturistan
Artipelag
Program t.o.m. tor 19 april

Veckans program

Bloomsbury Spirit är den första stora utställningen i Sverige om den berömda Bloomsburygruppen. För att visa på deras inkluderande modernism är hela det kreativa spektrumet av måleri, foto, inredning, textil, mönster, litteratur, möbeldesign, bokkonst, grafik, dans, trädgårdskonst och mode representerat. Artipelagbuffé serveras i Artipelag Restaurang. Bådan Café & Konditori serverar fika och lättare rätter. Direktbussar från Vasagatan lör-sön, se hemsida för tider. Framöver: Konsert med Lill Lindfors den 24 april, biljetter via hemsida.

Artipelag

 Adress:
Artipelagstigen 1, Gustavsberg.
 Telefon:
08-570 130 00.
 Öppet:
tis-sön kl 11-17, mån stängt.

Kort om Artipelag

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå - med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt.